Anketa o standardima zanimanja u kineziologiji

Početkom listopada 2015. godine Aneketa o standradima zanimanja u kineziolgiji sportu poslana je 1005 e-mail adresa na području cijele Republike Hrvatske. Prikupljeno je 251 odgovor. Anektu o standradu zanimanja izradio je Hrvatski zavod za zapošljavanje i koristi se s ciljem analize tržišta rada, kako bi se od poslodavaca prikupile infromacije o ključnim poslovima na određenom radnom mjestu unutar analiziranog zanimanja te o potrebnim vještinama/znanjima odnosno kompentencijama za uredno obavljanje ključnih poslova.

Nakon provedene Ankete i analize tržišta rada u području kineziolgije, projektni tim organizira Fokus grupe koje će izraditi prijedloge standarda zanimanja. Organiziramo 6 Fokus grupa za slijedeća zanimanja: sportski trener, kondicijski trener, voditelj rekreacije i fitnesa, kineziterapeut, profesor Tjelesne i zdravstvene kulture i sportski menadžer.

Ovim putem se i zahvaljujemo svima koji su ispunili anakte i pridonjeli razviju standarda zanimanja u kineziologiji.

Fokus grupe održati će se u Radisson Blu hotelu u Splitu od 14.12. do 21.12.2015. godine na kojim će prisustvovati eksperti u navedenim područjima odnosno zanimanjima s područja cijele Republike Hrvatske.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>